De Klussenier Meindert Bollemaat
De Klussenier Meindert Bollemaat

Asterstraat 41
7701 EV Dedemsvaart

Dien uw offerte-aanvraag in   

0523 85 69 23
06 1507 2732
meindertbollemaat@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 69764735

Even voorstellen

Mijn naam is Meindert Bollemaat, en samen met mijn gezin woon ik in Dedemsvaart. Voor deze regio ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen en kleinere klussen.

Klussen heeft altijd al mijn interesse gehad. Het starten van een eigen klusbedrijf was altijd een stille droom. Naast mijn fulltime baan als bouwmarkt manager was ik altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk ons eigen huis een paar keer verbouwd. De drang om een eigen klusbedrijf werd steeds groter. Via een advertentie op internet kwam ik op het spoor van de franchiseorganisatie De Klussenier. Zij bieden precies waar ik naar op zoek ben: een sterk merk, ondersteuning in bedrijfsvoering en marketing. De organisatie staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Daar sluit ik mezelf graag bij aan.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwen van badkamers, vernieuwen of plaatsen van keukens, traprenovaties, aanleggen van terrassen en terrasoverkappingen of totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer of werkkamer. Maar ook voor andere verbouw- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Ik regel een complete verbouwing van A tot Z. Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit vind ik service en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Bovendien werk ik opgeruimd en netjes. Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 

Woont u in de omgeving Dedemsvaart, Hardenberg, Hoogeveen en omgeving en heeft u een klus of verbouwing gepland? Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te spreken. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...